Πολυδένδρι Αττικής
Tel. (+30) 22950 22956
Fax (+30) 22950 22996

 

Ανάλογα με το ξύλο που θα επιλέξουμε και της ιδιαιτερότητες του υπάρχουν  διαφορετικοί τρόποι διαλογής και κατάταξης σε  ποιότητα , τους οποίους  αναφέρουμε στης προηγούμενες παραγράφους για κάθε κατηγορία ξεχωριστά.
Πλέον κάθε εργοστάσιο παραγωγής ξυλείας επισυνάπτει σε κάθε πακέτο ταμπέλες ή στάμπες με πληροφορίες όπως η υγρασία ,ο χρόνος παραγωγής και συσκευασίας ,η χώρα παραγωγής αλλά  και πληροφορίες για της διαστάσεις και τα τεμάχια . Σύντομα θα είναι υποχρεωμένοι οι παραγωγοί να προσκομίζουν  πιστοποιητικό CE .Αυτά όσον αφορά τα μασίφ , πριστά ξύλα διότι στα βιομηχανικά και σύνθετα υπάρχουν πάντα πιστοποιητικά και λεπτομέρειες που αναφέρουν  την ποιότητα την σύνθεση αυτών αλλά και τεχνικά χαρακτηριστικά όπως αντοχή σε διάφορες δυνάμεις .
Στοιχεία όσων αφορά την ποιότητα των ξύλων που θέλουμε να αγοράσουμε θα σας δώσει το ειδικευμένο προσωπικό το οποίο εργάζεται στην εταιρία μας , όπως επίσης πληροφορίες και συμβουλές για τυχών ιδιαιτερότητες τον προϊόντων σε σχέση με την κατασκευή